Monday, February 7, 2011

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK



friday,4th of january 2011----thanks guys sbb celebrate my bufday walaupun awal dari tarikh sebenar i,, amierul shabir u mmng kawan yg paling baek yg pernah i jumpa,,, terima kasih sbb belikan cake harijadi,,pojie tak tahu nk balas dgn apa, kepada yg memilih cake tu i terima kasih atas pilih cake coklat yg sedap tu ok, korang buat terkejut berokk owhhhh,,, rupa2nya ade something yg korng nk suprisekan,,, urgggghhhh susah2kan korang jer,,THANKS A LOT GUYSSSS!!!, i ingat korang nak lepak2 jer rupa2nya ade udang di sebalik batu,,, urmmmm i akan syang korang sampai bila2 muahhhh.. nnty kita lepak sesama lagy ok,,, ngeee..

lepas i celebrate bufday- lepak2 kat bar maen snuker THEN antar iesz(princess) ngan azah balik b4 tu kitorng g mamak jap sbb lapar sesangt,, ahahahahaha so i g melantak kejap,,, agagagaga pkul 1 pagi camtu baru ktorng balik,,, ieszz ar nie sekejap sngt i nk jumpa u yerlahhh i takut nnty ucu marah i pulak kann ape2 yg berlaku kat iesz i jugak akan terima padahnya so better i dengar jerlahhh ckp dye tu,,, =.=


8 jan 2011-cuti chinese n mid semester pun da abi so no more cuti lagy da,, holiday sekejap sangt tak puas nak g mana2, cuma yg sempat g kelas gimnastik n cheer jer,so sudah sampai la masanya untuk aku ke ipoh semula, assignment pun last minute aku buat yerlahhh mana taknyer jawpan account pun da bercelaru aku buat. study sesama ngan nadia kat umah dia pun tak dapat2 lagy so aku pun da fed up so aku kuar rumah n lepak2 ngan dorng sumer keesokanya aku da prepare n kemas2kan barang dan terus balik ke ipoh,, aku bertolak dalam pukul 2 camtuh then aku sampai ke kamsis dlm pukul 8 n aku terus buat kerja account yg peliknya dapat pulak balancing dekat sini, masa kat kl tak dpt ngade2 owhhh soalan nie,, buat aku marah jer!!!!! urgggghhh pada pukul 9malam aku gaduh ngan iesz(princess) tetibe jer nak memarah aku,,, ntahpapentah nak attck aku pastu jawapannyer tak pasti lagy betul ke tak,,, mmng tak lahh... papepun ieszz TERIMA KASIH KERANA AWAK MEMBENCI SAYA,, MMNG SAYA NAK AWAK MARAH DEKAT SAYA,,, TAPI AWAK KENA INGAT SAYA CUMA ADE SATU JER DEKAT DUNIA nie!!! SAYA BUAT NIE PASTI ADE BERSEBAB,,, MMNG BENAR SAYA SAYANG AWAK!!!! TAPI TOLONG JANGAN PIKIR BENDA2 YANG MENGARUT TU BOLEYH TAK???? SAYA TAK SUKA AWAK FIKIR MACAM APA YG AWAK FIKIRKAN KALAU BENDA TU PERKARA NEGATIVE... ~ BENCI ITU SAYANG!!! ~




2 comments:

  1. ..alalalalla~
    comel! yg penting aku ade!! CAPAB skeettt! HAHAHAH !:P"

    ReplyDelete